2021-10-26 07:46:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - El kellene gondolkodnod azon, mennyire helyesek mostanában a cselekedeteid

Napi horoszkóp október 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Harcias kedvedben lehetsz, ami nem is meglepő: valaki fenyeget, szóval, tettel, vagy a puszta jelenlétével. Adj hangot a kétségeidnek, és az sem árt, ha valamilyen formában kimutatod az erődet. Néha ennyi is elég a baj elhárításához.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

El kellene gondolkodnod azon, mennyire helyesek mostanában a cselekedeteid. Persze mindig mindenre találhatsz érveket. A fő persze, hogy önmagadat meg tudd győzni. De ne úgy, hogy elaltatod a lelkiismeretedet, mert az később visszaüthet.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nehéz feladat elé állíthat ma a sors. Te azonban nem az a fajta vagy, aki ettől megriad. Most végre megmutathatod, mennyi benned a kurázsi, milyen fából is faragtak. Ha jól cselekszel, a nap végére nagyot nő az önbizalmad. A lényeg, hogy add önmagad!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha álmot láttál, hallgass a benne rejlő üzenetre. A Hold ma megvilágíthatja lelked mélységeit. A megértés a jövődet is befolyásolhatja. A sugallatok megmutatják neked a követendő utat.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma megnyerő és biztos modoroddal, határozott kiállásoddal sokakat magad mellé állíthatsz. Még a versenytársaid is felnézhetnek rád. A példamutatás azonban több mint puszta reklám. Azt is gondolod, amit mondasz és ez adja a meggyőző erőt!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A szépség, a harmónia jegyében telhet a napod. A harmóniát azonban ne úgy értsd, mint valami végtelen nyugalmat és semmittevést. Azt sohasem adják ingyen, most is meg kell küzdened érte. Szeretettel, odaadással.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szervezős, tervezős, beszélgetős időszakot élsz át. A racionális dolgok most fontosabbak, mint az érzelmiek. Sőt, az utóbbiak szinte riasztanak is. Pedig, ha nem törődsz a szeretteiddel, a te energiáid is elfogynak, hiszen ez ad neked erőt a mindennapokhoz.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Úgy érezheted, az utóbbi időben kissé elhanyagolnak szeretteid, barátaid. Kesergés helyett inkább tedd meg te az első lépéseket az irányukban. Tapasztalni fogod, hogy korántsem feledtek el. Csak ők is épp oly elfoglaltak, mint te.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kimerültnek érzed magad: így is van, hisz nagyon sok terhet vettél magadra, a dolgaid már kezdenek elúszni. Mielőtt teljes lenne a káosz, próbálkozz meg a selejtezéssel. Kezdheted mindjárt az otthonodban. Engedd be a levegőt, meglátod, ez minden szinten érezteti majd a hatását.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A karrierépítés és a család talán most kevésbé férnek össze, mint valaha. Mégis, meg kell értetned a családoddal, hogy az ő érdekükben is küzdesz. Szokatlanul jó lehetőségeid vannak, élj velük! A család majd megbékél, amikor látják a kemény munka eredményét.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Pénzügyek miatt lehetnek komoly vitáid a partnereddel. Próbálj meg legalább te uralkodni az indulataidon, ha már a kedvesedtől ezt nem is várhatod el. Hűvös nyugalmaddal jó eséllyel megfertőzheted őt.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A baráti kapcsolataid sokkal többet jelentenek neked annál, semhogy holmi ostoba viták miatt feladnád őket. Ezt vedd figyelembe, mielőtt kenyértörésre kerülhet sor. Mosolyszünet lehet. De a jó többet nyom a latban, mint a rossz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: